Aranyban úszik Flo Rida Bugattija

A rapper sem aprózza el a dolgokat, ha a feltűnésről van szó.

Az amerikai rapper és zeneszerző Flo Rida már azzal az elitek klubját erősíti, hogy birtokosa egy Bugatti Veyronnak, ami köztudottan a világ leggyorsabb sorozatgyártású autója.

Ám ahogy sok híresség, a szegénységből felkapaszkodott énekes sem éri be egy “mezei” sportkocsival, így megbízta a kedvenc városában, Floridában székelő Metro Wrapz nevű fóliázó céget, hogy vonják körbe kedvencét egy tekercs aranyozott krómhatású matricával.

És ha már ez megvolt, miért ne legyenek a kerekek is ilyen színűek? Itt azonban már valódi, 24 karátos aranybevontatot kaptak a 24 collos felnik. Az átalakítás árát sajnos nem ismerni, de bizonyára lehetett egy-két kisebb kategóriás négykerekű értéke.

(Forrás: stop.hu, metro-wrapz fotók)

Claritas Gold
A blog tartalmának részbeni vagy egészbeni felhasználása engedélyezett, amennyiben a www.claritas-gold.hu mint forrás feltűntetésre kerül. A forrás megjelölésének elmulasztása a szerzői jog megsértésének minősül!
Az itt megjelenő tartalmak tájékoztató jellegűek, azok teljességéért vagy pontosságáért nem vállalunk garanciát, használatukból eredő károkért felelősséget nem vállalunk. A weboldal használata mindezen feltételek elfogadását jelenti.
Minden jog fenntartva! © 2009-2013

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>